Title of a News Article

Çölyak Hastalarını unutmayan Başkan

Çölyak Hastalarını unutmayan Başkan
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde düzenlenen programda, ilçede yaşayan 310 Çölyak hastasına glütensiz gıda paketi dağıttı.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, ilçede yaşayan 310 çölyak hastasını da unutmadı. İlçe genelinde bulunan 310 çölyak hastasına dağıtılmak üzere glütensiz besin maddelerini içeren gıda kolileri, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde düzenlenen programla, Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan’a teslim edildi. Programa; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan ile Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller katıldı. Glütensiz özel ekmek ve unlu gıdalar tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için hazırlanan gıda paketlerinde; mısır unu, karışık puding, tatlı kurabiye, mini kek, çikolata, makarna, un ve köftelik bulgur bulunuyor. İlçe genelindeki dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olduklarını ve çölyak hastalığı bulunan vatandaşlarımızın da emrinde olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Her kesimden vatandaşımızın her zaman hizmetinde olacağız.” dedi.

Gıda paketleri dağıtım programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Hep ifade ettiğimiz gibi; Eyyübiye mücavir alanı içerisinde bulunan gerek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gerek engelli kardeşlerimize gerekse de hasta kardeşlerimize pozitif anlamda ayrımcılık yapacağımızı ifade etmiştik. Bunu yapmanın gayreti içindeyiz. Bunu yaparken de büyük mutluluk duyuyoruz. Çölyak Dernek Başkanımız Hasan Doğan bizlere çölyak hastaları için yardım paketi talebinde bulundular. Biz de buna duyarsız kalmadık ve yanlarında olmak istediğimizi ifade ettik. Başkan Yardımcımız İlhami Günbegi hızlı bir şekilde paketleri tedarik etti ve inşallah şuan itibari ile başkanımıza teslim edeceğiz ve başkanımız da hastalara ulaştıracak. Ben buradan hastalarımıza acil şifalar, hasta yakınlarına da sabırlar diliyorum. “dedi.

Başkan Kuş’a yardımlarından dolayı teşekkür eden Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan ise şunları söyledi;” Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizler istedik kendisi hemen yaptı. Hızlı bir şekilde talebimizi yerine getirdi. Belediyecilik böyle bir şey. Çölyak Hastası bir bireyin babası olarak neler çektiğimizi ancak biz biliriz. Bir kez daha bizlerden desteğini esirgemeyen Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. “

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142