Title of a News Article

Diyetisyen Berçem Çınar uyardı!

Diyetisyen Berçem Çınar uyardı!
banner206
 DETOKS ZAYIFLATIR MI?
Detoks yapanlara uyarı niteliğinde mesaj gönderen Diyetisyen Berçem Çınar'dan önemli açıklama...

Yiyecek içeceklerle diyet yapılır gibi detoksla diyet yapılmaz diyen Berçem Çınar, 'Zayıflamak için mucizevi bir besin veya içecek yoktur. Detox’da zayıflama içeceği olarak düşünülmemelidir.' Dedi.

Fizyo Hayat sağlık merkezinde başarılı bir şekilde görevini ifa eden Diyetisyen Berçem Çınar, özellikle de bayanların yoğun ilgi gösterdiği redoks uygulamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çınar açıklamasında şunları söyledi;
"Detox, diyeti’in yanı sıra vücutta biriken toksinleri, kimyasal ilaçları, tüketilen besinlerin içinde yer alan katkı maddelerini ve vücutta bulunan ödemlerin atımını sağlamaktadır.  Bu sayede arındırılan vücut rahatlar, metabolizma hızlanır, cildin parlak olmasına destek sağlar ve en önemlisi kişiyi motive ederek rahatlatıcı etki gösterir. Detox çeşitli su ile beraber çeşitli meyve ve sebze karışımı ile de evde rahatlıkla hazırlanabilir...

Detoks denilince akla gelen besinler 
*Maydanoz, Salatalık, Yeşil elma, Limon, Ananas, Brokoli, Yaban mersini vb.
Aslında detoks vücutta bulunan toksinlerin atımına destek sağladığı için, akla ilk gelen ‘’su’’ olmalıdır. Bol bol su içerek ödem atılmasına destek sağlanır. Bu da vücutta bulunan toksin atımına en güzel destektir. Su aç karnına veya tok karnına fark etmez yeter ki içilsin.
UNUTULMAMALIDIR Kİ, DETOKS ZAYIFLAMA YÖNTEMİ OLARAK UYGULANMAMALIDIR"

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142