Title of a News Article

Doktor Sinan Doğantürk artık...

Doktor Sinan Doğantürk artık...
banner206

Şanlıurfa’nın Özel Hastanelerinden Özel Meydan Hastanesi, güçlü kadrosuna bir yeni ismi daha ekledi. Kadın Doğum uzmanı Dr. Sinan Doğantürk, artık Özel Meydan Hastanesinde hizmet verecek…

Yılların tecrübeli ismi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sinan Doğantürk, Özel Meydan Hastanesi kadrosunda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

İdrar kaçırma uzmanı olarakta tanınan Dr. Sinan Doğantürk, yıllardır hastalarına uyguladığı mini sling ameliyatı tedavisiyle olumlu sonuçlar almış ve adından söz ettirmiştir.

Özel Meydan Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sinan Doğantürk, açıklamada bulunarak şunları söyledi;

“Mini sling, idrar kaçıran kadınların büyük çoğunluğu öksürüp, aksırdığında idrar kaçırmaktadır. Bu tip idrar kaçırmaya stres tipi idrar kaçırma denir.  Stres tipi idrar kaçırmanın nedenleri çok sayıda doğum yapma, iri bebek doğurma, müdahaleli doğum (forseps, vakum), evde doğum, zor doğum gibi doğumla ilişkili nedenlerdir. Ayrıca kronik kabızlık, astım, bronşit, genetik yatkınlık, ağır işlerde çalışmak ve şişmanlık diğer nedenler arasındadır. Ben kliniğimde başarı oranı en yüksek ve en kısa süren yaklaşık 5 ila 10 dakika süren MİNİ SLİNG Ameliyatını tercih ediyorum. Bu ameliyatı 12 yıldır yapıyorum ve Urfa’da binlerce hastama uyguladım hastalarım sonuçtan memnunlar. Bu ameliyat 1 cm’lik bir kesiden yapılıyor.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195