Title of a News Article

Domuz Gribi Urfa’da...

.

Domuz Gribi Urfa’da...
banner206

Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Hastanesine giden bir hastaya domuz gribi teşhisi konuldu.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Son günlerde artış gösteren ‘Domuz Gribi’ hastalığı Şanlıurfa’ya da sıçradı. Yüksek ateş ve burun akıntısıyla Mehmet Akif İnan Hastanesine giden bir kişiye, domuz gribi teşhisi konulduğu öğrenildi. Domuz gribi hastanede büyük paniğe neden olurken, hastane karantinaya alındı. ‘Domuz Gribi’ teşhisi konulan ismi öğrenilemeyen hastanın, uçak ambulansla Ankara’ya götürülerek burada tedavi altına alınacağı öğrenildi. 

 

Uzmanlar uyarıyor

Bu arada uzmanlar, ‘Domuz Gribi’ne karşı uyarılarda bulundu. Türkiye'nin ilk olarak 2009 yılında tanıştığı Domuz Gribi kâbusunun geri geldiğine dikkat çeken Uzmanlar, Domuz Gribine karşı en etkili çözümün dezenfektan olduğunu, okul, hastane, yurt gibi tüm kapalı alanlarda dezenfekte çalışması yapılması önerisinde bulundu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 17:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr mustafa Çalık
Dr mustafa Çalık - 8 yıl Önce

En etkili Yöntem Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek, gerisi hikaye.. Doğru beslenmek çok önemli.. Özellikle sebze ağırlıklı beslenme, Brokoli , mantar ve diğer sebzeler..bol limonu salata... Kabuklu yemişler özellikle Çiğ badem çiğ Fındık ceviz siyah çekirdekli kuru üzüm vs yemek

SIRADAKİ HABER

banner195