Title of a News Article

Dr. Faruk Aslan müjdeyi verdi! Urfa'da bir ilk...

Dr. Faruk Aslan müjdeyi verdi! Urfa'da bir ilk...
banner206
ÖZEL HABER

Şanlıurfa'da, kentin göbeğinde Urfalılara hizmet veren Özel Meydan Hastanesi önümüzdeki günlerde anjiyo ünitesi hizmete giriyor. 
Şanlıurfa'da, hiç bir hastanede olmayan bu hizmet yoğun ilgi görecek. 

Özel Meydan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Faruk Aslan, Urfalı hemşerilerinin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek anjiyo tedavisinin müjdesini verdi.

Nisan ayının ilk haftasında hizmete koymayı planladıklarını dile getiren Arslan, son teknolojik cihazların zorlu operasyonlar gerçekleştirdiğini vurguladı.

Beyin damarlarına kadar uzanan bu cihazın birçok zorlu işlemleri yapabiliyor. Ürünün son harikası olan anjiyo ünitesi Nisan ayında hizmet verecek. 

Urfalılara bu müjdeli haberi kendi ağzıyla veren Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Faruk Aslan, "Urfalıların derdine derman olmaya çalışıyoruz. Hemşerilerim hizmetin en iyisine layık, bundan dolayı hastanemizde yaptığımız her türlü yenilik onlar içindir. Anjiyo ünitesi Nisan ayında hizmet verecek. Bundan sonra artık anjiyo hizmetinizde olacak. Güçlü doktor kadromuzun yanı sıra, güçlü cihazları da hastanemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Urfalı hemşerilerimizin bizlere gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi bir borç biliyorum." İfadelerini kullandı. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 12:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mükail
Mükail - 6 yıl Önce

Çalışan başarır ve urfa halkı her zaman çalışkan , halka hizmet eden , fedakar insanları başının üstünde kalbinin içinde taşır...

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142