Title of a News Article

Edessa Hastanesi yeni yüzüyle hizmete girdi

.

Edessa Hastanesi yeni yüzüyle hizmete girdi
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz yıllarda kapılarını kapatan Özel Edessa Hastanesi, yeni yüzüyle ve yeni kadrosuyla hizmete girdi.

Yeni yönetim ve güçlü kadrosuyla Şanlıurfalılara hizmet verecek olan Özel Edessa Hastanesi, bugün itibariyle özel olarak hizmet vermeye başladı.

83 Yatak kapasitesi ile yeni yönetim ve yeni kadrosuyla hizmet vereceklerini aktaran İrfan Keser, “Hastanemiz bugün itibari ile 83 yatak kapasitesi ile yeni yönetim ve yeni kadrosu ile tekrar Şanlıurfa ve bölge halkına hizmet verecektir. Amacımız bölgedeki sağlık sorunlarını ve iş istihdamının en aza indirilmesidir. Halkın her kesiminden hastanemizin sunduğu imkanlardan faydanabilmesi için bu hafta SGK anlaşması için ilgili kuruma resmi olarak başvurumuzu yapacağız. Konu ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, Şanlıurfa’nın tüm sorunları ile yakından ilgilenen kendisi de bir sağlıkçı olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, Valimiz, Tüm Şanlıurfa Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün desteklerini talep etmekteyiz.”


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142