Title of a News Article

Ekinci o bölgede incelemelerde bulundu

Ekinci o bölgede incelemelerde bulundu
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılan Eyyübiye Ağız Diş Sağlığı Hastanesinde, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılan Eyyübiye Ağız Diş Sağlığı Hastanesinde incelemelerde bulundu. 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinin bitişinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin çevre düzenlemesi, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılıyor. Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hastanede 120 metre karelik alanda yapılan, çocuk oyun grubu, zemin kauçuk, tahtaravelli, salıncak gibi aparatların monte işlemi ile ebeveynlerin vakit geçirebilecekleri oturma grupları, kamelya, piknik masası ve bank gibi materyallerin monte işlemini yerinde inceledi. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmaları incelemek üzere hastaneye geçen Başkan Ekinci ve beraberindekileri hastane Başhekimi Yahya Kemal Kaplama karşıladı. Başhekim Kaplama ile birlikte devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ekinci, vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı sürdüreceklerini belirtti.

Hastane ziyareti hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” İlçemizde faaliyete giren Eyyübiye Ağız Diş Sağlığı Hastanesindeyiz. Tabi yeni açılan bir hastane olması münasebetiyle bazı eksiklikleri mevcut. Bizler de bu eksiklikleri giderme adına üstümüze düşeni yapıyoruz. Hastaneye gelen vatandaşlarımızın çocuklarının vakit geçirebilecekleri çocuk oyun grubu talepleri vardı. Bank, kamelya ve peyzaj çalışması ile ilgili talepler de vardı. Bu taleplerde yerine getirilecek. Bu tarz kamu binaları vatandaşlarımızın yoğun olarak geldiği yerlerdir. Dolayısı ile vatandaşlarımızın burada gerek hasta yakınını ziyaret ederken gerek ise hastalarımızın doktor randevusunu beklerken vakit geçirebilecekleri alanlara ihtiyaçları var. Bizler de vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Sosyal belediyeciliğin gerekliliği anlamında bu gibi çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Daha önce de hemen yanı başımızdaki devlet hastanemizde çocuk oyun grupları, 100’den fazla bank, kamelya gibi destekte bulunmuştuk. Buraya da aynı yardımımız söz konusu. Amacımız ve hedefimiz gelen vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirmeleridir. “dedi.

Hastane Başhekimi Yahya Kemal Kaplama da hastanelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142