Title of a News Article

Tecrübeli Prof Meydan Hastanesinde...

Tecrübeli Prof Meydan Hastanesinde...
banner206

Şanlıurfa'da sağlık noktasında son yılların en büyük yatırımlarından birisi olan ve hergün bir yenilik ile büyümeyi sürdüren Özel Meydan Hastanesi bir profesör güçlü kadrosuna dahil etti.

Kalp Damar Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Göz, emekliliğe ayrıldıktan sonra çalışmalarını ve insanlara sağlık noktasındaki yardımlarını sürdürmek için Meydan Hastanesinde tekrar göreve başladığını ifade etti. 

Şanlıurfa'nın ilk özel hastanelerinden birisi olan Özel Meydan Hastanesi, güçlü kadrosuna güçlü isimleri dahil etmeye devam ediyor. Kalp Damar uzmanı Prof. Dr. Mustafa Göz'ü de kadrosuna dahil eden Meydan Hastanesi, yalnız Şanlıurfa'ya değil bölgeye hizmet ediyor. 

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Memduh Baş, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Recep Tüten gibi tecrübeli isimlerin de hizmet verdiği hastanede, ekibe birde profesör dahil edildi. 

Özel Meydan Hastanesinde olmaktan dolayı mutluluğunu ve memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Mustafa Göz şunları söyledi;

"Günümüzde bir çok ölüm vakalarının sebeplerinin başında kalp ve damar hastalıkları gelmektedir. Uzun yıllar kentimizin üniversitesinde Urfa halkına hizmet verdik. Daha sonra emeklilikte beraber özel sektörde yeni gelişmeleri güncellemeleri takip etme açısında Meydan hastanesi benim birinci tercihim oldu. Yeni dönemde kalp ve damar hastalıklarının her konusunda Urfa halkına hizmet edeceğiz."

Yurt içi ve yurt dışı gibi birçok yerde tecrübe kazanan Prof. Dr. Mustafa Göz, Özel Meydan Hastanesi'nde hasta kabulüne başladığı Hastane yönetimi tarafından bildirildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
DMR
DMR - 5 yıl Önce

TEBRİKLER, BAŞARILAR

SIRADAKİ HABER

banner195