Title of a News Article

Eyyübiye'den anlamlı ziyaret

Eyyübiye'den anlamlı ziyaret
banner206
 EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE ‘HOŞGELDİN BEBEK SETİ’

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun eşi Asuman Tipioğlu ile birlikte, 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinde, yeni doğan bebek, kadın doğum ile çocuk yan dal servisinde yatan hastaları ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun eşi Asuman Tipioğlu ile birlikte 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu. Yeni doğan bebek, kadın doğum ile çocuk yan dal servisinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Ayşe Ekinci, Gülhan Erin ile Asuman Tipioğlu’na, hastane yetkilileri eşlik etti. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Ayşe Ekinci, Gülhan Erin ve Asuman Tipioğlu, çocuklarla da yakından ilgilendi. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği hasta ziyaretinde belediye görevlileri tarafından, yeni doğan bebeklere içinde; battaniye, şampuan, ateş ölçer, bebek bezi, kıyafet, ıslak mendil ve biberonun bulunduğu ‘Hoş geldin bebek seti’ ile çocuklara oyuncak hediye edildi.

Hastane ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci,” Daha önce de hastanemizdeki hastalarımızı ve yeni doğan bebek ünitesindeki ailelerimizi ve çocuklarımızı ziyaret edip, bebek seti dağıtmıştık. Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle birlikte yatan hastalarımıza Eyyübye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin selamlarını ilettik. Yeni doğan bebek ünitesindeki hastalarımıza ve beklerine bebek setini hediye ettik. Çocuklarının vatana, millete hayırlı evlat olmalarını, sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri dileklerinde bulunduk. Vali bey ve Emniyet Müdürümüzün eşleri de bizlere eşlik etti. Allah kendilerinden razı olsun. “ dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142