Title of a News Article

Eyyübiye Hastanesine dev yatırım

Eyyübiye Hastanesine dev yatırım
banner206



800 yataklı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan misafirhane neredeyse bir ilçe belediyesi binası büyüklüğünde. Ara ara belediye hizmet binamızın projesini tamamladık şuraya yapacağız diyen Belediye Başkanlarından henüz atılmış bir somut gösterge yok. 

500 kişinin konaklayabileceği söylenilen Hastane misafirhanesi Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılıyor. Bu hizmetin de takdire şayan olduğu söylenebilir fakat, ilçe halkının da en büyük sorunlarından birisi Eyyübiye Belediyesinin tek çatı altında toplanamaması.

Hastane misafirhanesiyle ilgili Eyyübiye Belediyesi'nden servis edilen haberde şu bilgiler yer aldı;


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, hasta yakınları için, 800 yataklı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapımı bitme aşamasına gelen misafirhanede incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde belediye tarafından yapımı hızlı bir şekilde devam eden misafirhanede incelemelerde bulundu. Hasta yakınlarının rahat koşullarda zaman geçirebilmeleri için yapımına başlanılan ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, yapım çalışmalarının daha da hız kazanması talimatını verdi. Hasta yakınlarına otel konforunda hizmet vermeyi amaçlayan Eyyübiye Belediyesinin yapımını tamamlama aşamasına getirdiği misafirhane 3 bin 200 metrekarelik alanı kapsıyor. 200 kişilik konaklama imkanı ve 500 kişiye aynı anda hizmet verme imkanı sağlayacak olan misafirhane inşaatının, kısa süre içinde bölge halkının hizmetine sunulması amaçlanıyor.

Misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, misafirhane inşaatının kısa sürede tamamlanıp bölge halkının hizmetine sunulacağını belirtti. Başkan Ekinci,” Özellikle kırsal mahallelerden gelen hastalarımızın refakatçilerinin kalacağı yer konusunda sıkıntı çektiğini biliyoruz. Bizler de bu sorunu gidermek için Eyyübiye Belediyesi olarak hastane bitişiğinde 50 odalı bir misafirhane inşaatına başladık ve bunun da kaba inşaatı bitmiş durumda. İnşallah yılsonuna doğru da buranın açılışlını gerçekleştirmiş olacağız. Bu vesileyle özellikle kırsaldan gelen hasta yakınlarının misafirlerini ağırlayabilecekleri mekan ve aynı zamanda konaklayabilecekleri bir mekanı ilçemize kazandırmış olacağız. İlçemiz gelişip değişen ve büyüyen bir ilçe konumunda. Resmi kurumlar anlamında da çok ciddi çalışmalar var. Binalar yükseliyor. 400 bin nüfuslu bir ilçenin fiziki yapılarının giderilmesi için de belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabi biz bu olaylara sosyal sorumluluk projesi gözüyle bakıyoruz. Bu misafirhaneyi de bu vesileyle inşa ediyoruz. İnşallah yıl sonuna doğru da vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. “ dedi.





Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet doğan
ahmet doğan - 6 yıl Önce

Biraz da Doktor,Hastane personeli ve Tıbbi Cihaz konusunda çabalasak.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142