Title of a News Article

Flaş.. Açılış erkene alındı

Flaş.. Açılış erkene alındı
banner206

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yapılan 833 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Pazartesi gününden itibaren hizmet vereceği öğrenildi.

2014 yılında yapımına başlanan ve hummalı bir şekilde inşaatı tamamlanan Eyyübiye Devlet Hastanesi Kamu Hastaneler birliğine teslim edildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatları doğrutulsunda Eyyübiye Devlet Hastanesi'nin Pazartesi günü hizmete gireceği kaydedildi.

Çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarının da tamamlandığı Eyyübiye Devlet Hastanesinde, Kadın hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastalıkları hastanesinin de hizmet vereceği ifade edildi.

Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesinin taşınma işlemine başladığı kaydedilirken, Eyyübiye Devlet Hastanesi standartlara uygun olarak 334 pediatrik, 178 kadın hastalıkları ve doğum, 136 genel erişkin, 653 yataklı servis, 45 yataklı erişkin, 39 yataklı Çocuk, 96 küvözlü yeni doğan yoğun bakım ile toplam 833 yatak şeklinde hizmet vereceği öğrenildi.

Bu arada Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimi Faruk Günak, ilk etapta Çocuk Hastalıkları Hastanesinin taşınacağını söyledi.

Öte yandan Kamu Hastaneler birliğinden yapılan açıklamada; "Şanlıurfa Halkına; Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Eyyübiye ilçemizde yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanemiz hizmete hazır hale getirilmiştir. Şanlıurfa merkezde bulunan Çocuk Hastalıkları Hastanemiz 1 Ağustos Pazartesiden itibaren Eğitim Araştırma Hastanesinde hizmet vermeye başlayacaktır. Taşınma süreçleri başlatılmıştır. Bu geçiş sürecinde olabilecek aksaklıklardan dolayı halkımızdan hoşgörü bekliyoruz. Taşınma süreci tamamlandıktan sonra Bakanlığımızın görüşü ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak mevcut yerlerimiz tekrar değerlendirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bektaş
Bektaş - 8 yıl Önce

Eleman alıyorlar mı

SIRADAKİ HABER

banner195