Title of a News Article

Gazeteciler hastaneye şantaj uyguladı iddiası

Gazeteciler hastaneye şantaj uyguladı iddiası
banner206
 Bir haber sitesinin özel bir hastanede fare bulunduğuna ilişkin görüntüler yayınlamasının ardından hastane de karşı atağa geçti ve hem işten çıkardığı personeli hem haber sitesini şantaj yapmakla suçladı. Üstelik söz konusu haber sitesiyle ilgili görüntü, ses kaydı ve mesajlar da yayınladı.

Şanlıurfa'da fare bulunduğuna ve yakalanmaya çalışıldığına dair görüntüleri ortaya çıkan özel bir hastane açıklama yaptı. İşten çıkarılan bir personelin fareyi getirip bıraktığı iddia edilen açıklamada haber sitesi hakkında da şantaj suçlaması yapıldı ve haklarında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. 

Şanlıurfa'daki bir haber sitesinin yayınladığı görüntülerde özel hastanenin yeni doğan servisinde "cardon" türü fare olduğu ve küvezde tedavi gören bebeklerin yanında olduğu görüldü. Görüntüde personelin fareyi yakalamaya çalıştıkları ve bunu yaparken gülerek eğlendikleri de yer aldı. 

 

GAZETECİLER ŞANTAJ MI YAPTI?

Şok eden görüntüler herkesi şok ederken, hastane hemen harekete geçerek söz konusu haber sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Üstelik suç duyurusunda dikkat çeken detay 'Şantaj' oldu.

Hastane, Haziran ayında işine son verdikleri personel tarafından dışarıdan fare getirildiği belirterek, "Fare getrip cep telefonu ile çekim  yaptıktan sonra sosyal medyada paylaşmışlar ve daha sonra Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayet etmişler. Bu olay üzerine İl Sağlık Müdürlüğü 3'er gün ara ile 3 kez denetim yapmış ve denetim sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır" dedi.

 

KAYITLAR YAYINLANDI

Olayın ardından uzun bir süre geçmesine rağmen hastane, haberi servis eden sitenin kendilerine şantaj yaptığını iddia ederek, " Site sahibinin kardeşi İ.Uy.,I.Uy. isimli şahıslar aracılığıyla 150 bin TL para talep etmektedirler. Adeta çete gibi çalışmaktadırlar" açıklamasında bulundu ve şantaja dair yapılan görüşmelerin kayıt altında olduğu belirtildi.

Hastane söz konusu site hakkında yayın yasağı talep etti. Öte yandan hastane iddia ettiği şantaj yazışmalarını ve ses kaydını da paylaştı. 

Paylaşılan görüntülerde gazetecilerin hastane yöneticisinden 150 bin TL para istedikleri görüldü. 

Gazeteci İ.Uy. ise görüntüde yer alan E.Uy.'yu tanımadığını ve kendisinin herhangi bir para pazarlığına girmediğini öne sürdü. 

İşte o video:

 

AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142