Title of a News Article

Gündemde o iki hastane vardı

.

Gündemde o iki hastane vardı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Haliliye sınırları içerisinde yer alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin Eyyübiye Devlet Hastanesine taşınmasının yanlış olduğunu iletti.

‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve bazı ilçe belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti İl Binasında yapılan toplantıda; Şanlıurfa’da kapanan hastaneler, sağlık yatırımları ve doktor ile sağlık personeli açığı masaya yatırıldı. Alınan bilgiye göre; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un, Sağlık Bakanı Akdağ’a Haliliye sınırları içerisinde yer alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin Eyyübiye Devlet Hastanesine taşınmasının yanlış olduğunu iletti. Bakan Akdağ’ın da bu konuya sıcak baktığı öğrenildi.

Bu arada Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin taşınmasından dolayı çevrede bulunan başta 50’ye yakın eczane olmak üzere birçok işyeri de dükkânlarına kepenk vurmak zorunda kalacak. Bunun yanlış olduğunu belirten vatandaşlar, bu hastanelerin yeniden hizmet vermesi gerektiğini söylediler.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Sayın Bakanım Hastene yapmanız çok güzel ancak doğum ve diş hastaneleri işkence yeri gibi millet oraya gidip azarlanmaktan başka bir hizmet göremiyor. Denetim sıfır

ibrahim kapcanoglu
ibrahim kapcanoglu - 8 yıl Önce

doğum hastanesi tasinmasi güzel oldu yeri çok dardi

hizmet mi
hizmet mi - 8 yıl Önce

orda sağlıktan anlayan biri var mı acaba .bunu düşünün..

SIRADAKİ HABER

banner195