Title of a News Article

Güneş Ailesi'nden teşekkür

Güneş Ailesi'nden teşekkür
banner206
 Geçtiğimiz ay Şanlıurfa Bozova karayolunda trafik kazası geçiren Genç İş Adamı Yasin Güneş, doktorların azimli gayretleri sonucu deyim yerindeyse hayata döndürüldü. Güneş Ailesinin en büyük ferdi olan Yasin Güneş, hayatta kalmanın mutluluğunu hem kendisine hemde ailesine yaşatıyor. 
Baba Ali Güneş, doktorarın göstermiş olduğunu ilgi ve alakadan dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Baba Güneş mesajında şunları söyledi;

 "06.12.2017 tarihinde büyük bir trafik kazası geçiren hastamız Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine giriş yapmıştır. Acil olarak ameliyat kararı alınan hastamız, Göğüs Cerrahi u
Uzmanı Ali Hızır Arpat ve Genel Cerrahi Uzmanı Ramazan Akutlu tarafından başarılı bir operasyon geçirmiştir. Tıbben, % 5 yaşama şansı tanınan hastamız yaklaşık 1 ay cerrahi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermiştir. Bu süreçte yine bir dizi zorlu ameliyat geçiren hastamız yaşam mücadelesini kazandı ve yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise alınmıştır.

Yoğun bakım sürecinde hastamızın takibini en iyi şekilde yapan yoğun bakım uzmanı Dr. Saba Mukaddes Saygılı ve cerrahi yoğun bakım ekibine; hastamızın ameliyatlarını başarılı bir şekilde yapan op dr. Ali Hızır ARPAT, Op. Dr. Ramazan AKKUTLU,op dr. utku UYAN,OP DR. Gökhan PİRZİRENLİ OP. Dr. Akif ÖNALAN ve ameliyathane ekibine; ilk günden bu yana hastamızın takibini sürdüren enfeksiyon hastalıkları uzmanı leman karaağaç  ve kardiyoloji uzmanı  bedri Caner kaya’ya;acil hekimi  Uzm. Dr. Cem SU ve acil ekibine; göğüs cerrahi Servisi hemşireleri ve pansuman ekibine; tüm hastane çalışanlarına vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ederiz."

GÜNEŞ AİLESİ

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142