Title of a News Article

Güzelçiçek, normale dönüşün önemini vurguladı ama...

Güzelçiçek, normale dönüşün önemini vurguladı ama...
banner206

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, hayatın normale dönmesinin önemli olduğunu vurguladı; ancak virüsün hala aramızda olduğuna dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla sürüyor. Türkiye geneli başlatılan aşılama çalışmaları ve alınan tedbirlerle vaka sayılarında düşüş yaşanırken, salgına bağlı ölüm oranları da düşmeye başladı.

Koronavirüs nedeniyle birçok kısıtlamanın hayatımıza girmesiyle birlikte hayatın ne zaman normale döneceği merak ediliyordu. Bugün toplanan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mart ayından itibaren kademeli olarak normalleşme yolunda adımların atılacağını açıkladı.

AŞI VE VAKA SAYISI DİKKATE ALINACAK

Aşı oranları ve vaka sayısına göre kısıtlamaların esnetilebileceği konuşulurken Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Doktor Ahmet Güzelçiçek, hayatın normale dönmesinin önemine vurgu yaptı; ancak virüsün hala hayatımızda var olduğuna dikkat çekti. Tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğinin altını çizen Güzelçiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kısıtlamaların kalkması ve hayatın normale dönmesi önemlidir. Ancak bu normale dönüşte tedbirlere mutlaka riayet edilmeli, vaka oranı olarak düşük seviyede kalmaya büyük özen gösterilmelidir. Hayat devam ediyor. Ancak virüsün de hala aramızda var olduğunu unutmayalım...” urfapusula

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2021, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195