Title of a News Article

3-5 Kişilik açılış. ..

.

3-5 Kişilik açılış. ..
banner206
Harran Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi bahçesine yaptırılan Prefabrik erkek misafirhanesinin açılışı bir kaç kişinin katılımıyla yapıldı.

Yapımı ve açılışı yılan hikayesine dönen 600 yataklı Harran Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi geçtiğimiz yıl açılmıştı. Açıldıktan sonra hasta ve hasta yakınları bir yıl boyunca Üniversite yönetimi tarafından bir konaklama tesisinin yapılması istendi. 
TIP fakültesi bahçesine yatıp -Kalkan hasta yakınları için daha modern bir misafirhane yapılması beklenilirken Prefabrikten herkes tarafından ortak kullanılacak geniş bir oda yaptırıldığı görüldü.
Kaç paraya mal olduğu ve kim tarafından yapıldığı açıklanmayan erkek misafirhanesinin açılışı ise Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan karsen ve Hastane Müdürü Abdullah Göçmez ile bir kaç kişi tarafından açıldı. 
Haliliye Belediyesi tarafından halısı düşendiği görülen misafirhane nin açısında Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın veBelediye Yetkililerinin davet edilip edilmediği ise merak edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142