Title of a News Article

Harran Üniversitesine müracaat gerekiyor...

.

Harran Üniversitesine müracaat gerekiyor...
banner206
 Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çalıştırılmak üzere, Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonda sözleşmeli personel alınacaktır.
ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN
ÜNVANI
BÜTÇE
TÜRÜ
ADEDİ
ARANACAK NİTELİKLERİ
Hemşire
Özel
Bütçe
100
Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezun olmak
Hemşire
Özel
Bütçe
12
Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak
I. ARANAN NİTELİKLER: Başvuracak adaylardan lisans mezunları için 2014 yılı KPSSP3, lise mezunları için ise KPSSP94 puan türlerinden en az 50 ve üzeri puan almak.
II. GENEL ŞARTLAR:
a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki genel şartları taşımak
b) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
c) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması.
III. BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ: Müracaatlar ilanın yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) www.harran.edu.tr web adresinden temin edilecek başvuru formu (elektronik ortamda doldurulacak) ve aşağıda istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığı'na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.
1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi
2- Öğrenim Belgesi (aslı veya onaylı sureti)
3- İlgili KPSS sonuç belgesi (internet çıktısı)
IV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI: İlgili KPSS puan sıralamasıyla 4/B Sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) gün içerisinde www.harran.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Belirtilen kadro sayısının 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil olarak kazananlardan süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.
Harran Üniversitesi İletişim Telefonları: 0 414 318 30 88

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195