Title of a News Article

Hastalar şifayı böyle bulacak!

.

Hastalar şifayı böyle bulacak!
banner206
Şanlıurfa Valiliğinin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “Bizim İçin Değerlisiniz” projesi kapsamında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz ünitesindeki Diyaliz hastaları ve Çocuk Cerrahi Servisinde yatarak tedavi gören hastalara moral ve motivasyon desteği amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hastalara tedavi oldukları süre içerisinde içinde bulundukları psikolojik durumdan kurtulup moral ve motivasyon desteği sağlamak ve sosyal hayatta kalmalarına destek olmak amacıyla diyaliz ünitesinde tedavi olan hastaların Sanatla şifa bulmaları için Ney ve Kanun dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Çocuk Cerrahi Servisi hastalarına tedavi oldukları süre içerisinde, içinde bulundukları psikolojik durumdan kurtulup moral ve motivasyon desteği sağlamak, çocukların korkularını ve tedirginliklerini azaltmak amacıyla Palyaço ve Prenses figürleri sergilenerek çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlikte hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra İdari Birim yetkilileri de hazır bulundu. Başhekim Yrd. Uzm.Dr. Gülben Saraçoğlu ve hastane yönetimi, servislerde yatan hastaları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlediler. Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Yrd. Uzm.Dr. Gülben Saraçoğlu “Biz burada büyük bir aileyiz. Hastalarımızda bu ailenin bir parçasıdır. Onların sağlığı ve morali bizler için çok önemli. Amacımız buradan sağlıklı ve gülen yüzlerle hastalarımızı uğurlamaktır. Devletimiz ve Sağlık Bakanlığımız, sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine gereken önemi vermektedir. Biz tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bütün samimiyetimizle hastalarımızın daima yanındayız. Hastalarımızın sağlığı emin ellerde” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195