Title of a News Article

Hastane Allah'a emanet...

Şanlıurfa’nın Esentepe mahallesinde bulunan Mehmet Akif İnan hastanesini bahçesinde çevre düzenlemesi için getirilen inşaat ve yapı malzemelerinin hasta taşımakta kullanılan sedye ile taşınması kameralarımızdan kaçmadı.

 Şanlıurfa’nın Esentepe Mahallesinde bulunaMehmet Akif İnan hastanesini bahçesinde çevre düzenlemesi için getirilen inşaat ve yapı malzemelerinin hasta taşımakta kullanılan sedye ile taşınması şaşkınlık yarattı.

Çevreden geçen vatandaşların ve hasta yakınlarının gözlerinin önünde bu durumun yaşanması tepkilere neden oldu aynı sedyeden hasta taşınıyor mu diye akıllarda soru işareti bıraktı.Hastalar hastaneye geldiği zaman sedye bulamazken inşaat malzemelerinin taşınması hastane yönetiminin haslara ve hastaneye ne kadar değer verdiği ortaya çıktığı görüldü.

BU HASTANE KARA LİSTEDE!

Daha önce de sık sık yönetim hatası bulunan bu hastane de ölüm bile olmuştu. Hastane yönetimi her hatasının üstüne basın açıklaması yaparak hatalarını örtmeye çalışmıştı. Bir türlü kendine çeki düzen veremeyen hastane yönetimi bu görüntüler karşısında ise ne açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. (urfatv.com)

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 7 yıl Önce

HASTANE YÖNETİMİ UYUYORMU BU SEDYELER HALKIN PARASIYLA ALINIYOR NİCİN YÖNETİM BUNLARI GÖRMÜYOR.

Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Yokmu bu hastanenin müdürü, başhekimi yazık ordaki devlet malına. Ayıptır, günahtır yazıktır...

Regaip
Regaip - 7 yıl Önce

Hastane yönetimi neredesiniz insanlara devletin malına böylemi sahip çıkıyorsunuz yazık ki yazık

ismail
ismail - 7 yıl Önce

hastanelerde kullanilan daha sonra islevini yitiren sedyeler hurdaya ayrilmak yerine malzeme veya buna benzer esya tasinmasi kullanilir.bu haberi yapanlar hic dusunmedimi o demirlerin uzerine hangi hasta yatirilabilir...

Albatros
Albatros - 7 yıl Önce

O sedye ile hasta taşınsa bu seferde hasta bu sedye ile taşındı dersiniz.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142