Title of a News Article

Hastane dolandırıcıları yakalandı...

Şanlıurfa'da geçmişte  özel sağlık sektörün de vurgun yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi tutuklandı. Başka İl'lerinde yer  aldığı Operasyonun geçmiş tarihte sözleşmeleri fesh edilen ve kapatılan  TIP merkezlerinde yolsuzluk ve usülsüzlük yapan İsimlere yönelik yapıldığı öğrenildi.

Bir zamanlar Türkiye'de en fazla TIP merkezinin bulunduğu Şanlıurfa'da çok sayıda TIP merkezi ve Bazı özel hastaneler yolsuzluk yaptıkları gerçeksiyle SGK kurumunca sözleşmeleri iptal edilmişti .

Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü uzun süredir sürdürdüğü operasyonda aranan çok sayıda kişi göz altına alındı .

Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama şu ifadelere yer verildi" Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik Suçlararının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda ilimizde faaliyet gösteren bazı özel hastanelerin hayali hasta girişi yaparak devleti dolandırdıkları tespit edilmiş, hastane sahipleri ve doktorlardan oluşan 10 kişi gözaltına alınarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş , 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine konmuştur.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 19:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reziller
Reziller - 5 yıl Önce

Yeter devleti dolandıra dolandıra devletde para birakmadiniz en yüksek maaş doktor maaşı yine de gözleri doymuyor okadar para alıyorlar yinede çingene gibiler bunları toprak temizlesin vatan hainleri

Doktor
Doktor @Reziller - 5 yıl Önce

Gerizekali burada devleti dolandiran doktorlar degil. Tıp merkezi sahipleriydi. Sgk kapatti cogunu.

urfalı
urfalı - 5 yıl Önce

halen dolandırıyorlan hükümet bilmiyor mu önleminide almıyor

İBRAHİM
İBRAHİM - 5 yıl Önce

kim bunlar neden saklıyorsunuz ifşa edin bunları

korkmayın
korkmayın - 5 yıl Önce

isimleri yazın korkmayın

Osman
Osman @korkmayın - 5 yıl Önce

Kim hangi hastane hangi doktorlar dolandiriyorlar isimlerini açıklarmisiniz

Ömer
Ömer - 5 yıl Önce

doktonlar artık zaten hastaları hasta olarak görmüyor bakkala gelen müşteri gibi görüyorlar her bir insan bir para demek onlar için.Oysaki hastalar doğru teşhis ve doğru tedavi istiyor

SIRADAKİ HABER

banner195