Title of a News Article

Hilvan’da Zabıtadan Sıkı Denetim

Hilvan Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sıkılaştırdı. Özellikle gıda sektöründeki işyerlerini denetleyen zabıta ekipleri göz açtırmıyor.

Hilvan’da Zabıtadan Sıkı Denetim
banner206

Hilvan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, daha önceden düzenlenen ekmek rayiç bedellerinde belirlenen ekmek gramajlarını ve hijyenik bir ortamda üretim yapılıp yapılmadığına dair denetim yaptı. Unlu mamul üretimi yapan işyerleri ile ekmek fırınlarını denetleyen ekipler, kurallara uymayan ve gerekli sağlık koşullarında üretim yapmayanlara ceza kesti.

 

İlçe genelindeki 36 ekmek fırınında denetimlerini gerçekleştiren ekipler, daha önce yaptığımız denetimler sonucunda gerekli sağlık koşullarında üretim yapmayan işyerlerine ikazda bulunduk. Bugün yaptığımız denetimlerde belirlenen kurallara uymayan ve gerekli sağlık ortamında üretim yapanlara da ceza kestik. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda üretilen gıda maddelerini tüketmelerini sağlamaktır. Yine aynı şekilde belirlenen kuralların dışına çıkan ve kurallara uymayan işyerlerini de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz dedi.

 

 

Hilvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından belirlenen rayice göre, 1 TL’ ye satılan pide ekmeklerin pişmiş hali 340 gram olarak belirlenmiş durumda.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195