Title of a News Article

HRÜ'lü sağlık çalışanları moral buldu

HRÜ'lü sağlık çalışanları moral buldu
banner206

Şanlıurfa'da, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ve teşkilatı Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edip sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak moral verdi.

Son bir yıldır, çok zor bir süreçten geçen sağlık çalışanları yorulmadık nedir bilmiyorlar. Tüm gayretleriyle emek veren sağlık çalışanları, ziyaretçileriyle moral buluyorlar. Bu kez onları ziyaret eden kadınlar oldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve beraberindekiler, Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiler. 

Burada Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek tarafından karşılanan AK Partili kadınlar, sağlık çalışanı; doktor ve hemşireleri görevi başında ziyaret edip karanfil dağıttılar. Moral bulan sağlıkçılar teşekkürlerini ilettiler.

Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ise sosyal medya hesabından teşekkürlerini şu ifadelerle iletti;

"Pandemi ile mücadele eden sağlık ordumuza, destek ve moral amacıyla ziyaret edip dua eden değerli başkanlarım ve beraberlerindeki arkadaşlara çok teşekkür ederiz. Bu güzel düşünceniz ve naif davranışınız moral oldu.Sağlık ordumuzun morale ve desteğe ihtiyacı var..."

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2020, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195