Title of a News Article

Karaköprülülere müjde…

.

Karaköprülülere müjde…
banner206

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği tarafından Karaköprü Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı hastanesinin birinci katında, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine bağlı ek hizmet binası pazartesi günü hizmete açılacak.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Karaköprü İlçesinde de bir ek bina açılıyor. Daha önce Eski Özel OSM Hastanesini Haliliye ek binası olarak bünyesine katan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu kez de Karaköprü İlçesinde sağlık hizmetini vatandaşlarına sunacak. Karaköprü Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı hastanesinin birinci katında yer alacak olan ek binada; Göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, Göğüs hastalıları, Dahiliye  ( 2 poliklinik ), Fizik tedavi ( FTR ), Çocuk hastalıkları ( 2 poliklinik ) ve Kulak Burun Boğaz ( KBB ) branşlarında sağlık hizmeti verilecek.

Pazartesi gününden itibaren Karaköprülülerin buradaki sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekleri bildirildi.

Bu arda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen ve M.Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi İ.Halil Keşküş, hizmete sunulacak hastanede incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142