Title of a News Article

 Lotus Hastanesinden anlamlı hareket...

 Lotus Hastanesinden anlamlı hareket...
banner206
Şanlıurfa'nın en modern ve kaliteli hastanelerinden birisi olan Özel Lotus Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanları, lösemili hastalara destek olmak için aynı duyguları yaşadılar. 

Özel Lotus Hastanesi Başhekimi Dr. Zeki Kırtay ve sağlık çalışanları, bugün hastanede ağız ve burun maskesi takarak farkındalık yarattılar. 

Lösemi haftası nedeniyle yapılan bu farkındalık hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları tarafından takdirle karşılandı. 

Özel Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bülbül, Lösemi Haftası nedeniyle yazılı bir açıklamada bulunarak şunları söyledi;

"Günümüzde birçok aileyi derinden etkileyen Lösemi, nedenleri henüz tam olarak aydınlatılmamış olsa da gelişen tıbbi tedavi yöntemleriyle ve erken tanıyla atlatılabiliniyor. Umut, moral ve iyi bir tedavi ile Lösemi'den korkmayın. Bizler her zaman hastalarımızın yanındayız, manevi olarakda onların duygularına tercüman olmaya çalıştık bugün sağlık çalışanlarımızla. Onlar hiç bir zaman yalnız değiller, Başhekimimiz Zeki bey ve sağlıkçı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142