Title of a News Article

Meydan Hastanesi kimleri transfer etti?

.

Meydan Hastanesi kimleri transfer etti?
banner206

Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi, 90 kapasiteli yatak sayısını 110’a çıkaracak. Hastane, ayrıca personel sayısında da artışa gidiyor.

Şanlıurfa’da son zamanlarda bazı özel hastanelerin SGK tarafından sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Özel Meydan Hastanesi’nde hasta yoğunluğu artmaya başladı. Son zamanlarda büyük yoğunluk yaşayan Özel Meydan Hastanesinin Yönetim Kurulu, hastanelerinde doktor sayısını arttırırken, yatak sayısında da artış yapma kararı aldı.

 

Aslan: Amacımız Urfalılara en iyi hizmeti verebilmek

Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Faruk Aslan, Urfastar’a yaptığı açıklamada, yakın zamanda 90 kapasiteli yatak sayısını 110’a çıkaracaklarını söyledi. Hastanelerinde küveyz sayısının daha önce 23 olduğunu ve bunu 35’e çıkardıklarını dile getiren Aslan, “Ayrıca beyin cerrahi, ortopedi, fizik tedavi, kadın doğum, çocuk, dahiliye, kardiyoloji bölümlerinden birbirinden tecrübeli 12 doktoru bünyemizde kattık ve böylece doktor sayımız 32’ye yükseldi. Amacımız hastanemize gelen hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Bu amaç doğrultusunda yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Anjiyo servisi de kuruluyor

Öte yandan anjiyo servinin kurulması için Sağlık Bakanlığına da müracaat yapıldığını bildiren Aslan, kısa süre içerisinde bununla ilgili sonuç alacaklarını kaydederek, “Kalp damar ve cerrahi poliklinik ile Şanlıurfalıların hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 15:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuba
Tuba - 7 yıl Önce

Sezeryan. Daiken ali sancak beye dedim ki bebegim dogdumu evet bir oglun dugdu dedi bende senin ismini ogluma taktım dedim senin gibi doktur ulsn inşalah alah senin dereceni bin kat etsin ali sancak.

fatma  Yıldız
fatma Yıldız - 7 yıl Önce

Hocam ben 8aylik hamileyim 've cok sanctum var ben senin hastanim bebegim rahmimde kalkkim oturamiyorum ne yapmam Lazio hocam

SIRADAKİ HABER

banner195