Title of a News Article

Meydan Hastanesi’nde bir ilk…

Meydan Hastanesi’nde bir ilk…
banner206
Şanlıurfa’nın en büyük ve en modern hastanelerinden birisi olan Meydan Hastanesi’nde bir ilk gerçekleşti. KBB Uzmanı Doç. Dr. İmran Şan, yeni kullanıma aldıkları Coblation cihazı ile artık yapabildiklerini söyledi.
Geniz eti, bademcik gibi ameliyatlar artık bir damla kan akmadan yapılabiliyor. Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan ve yönetimi tarafından hastaneye alınan son model teknoloji harikası Coblation cihazı ile bu problemlerden çok basit bir şekilde kurtulabiliniyor. 
Meydan Hastanesi doktorlarından KBB Uzmanı Doç. Dr. İmran Şan, alınan bu cihazla birçok başarılı ameliyata imza atarak hastaların memnuniyetini kazandıklarını belirtti. 
Kansız bıçaksız gerçekleştirilen ameliyatların yüzde yüzünde başarı elde edildiği belirtildi. Doç. Dr. İmran Şan, bu cihaz ile güncel teknoloji modern metodlarla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
URFALI
URFALI - 7 yıl Önce

ALTINDA SURİYELİLERİN TATLICI DÜKKANI VE LOKANTA AÇTIĞI YERDEN BAHSEDİYOSUNUZ DEMİ.. ?

Emine
Emine - 7 yıl Önce

Gerçekten bu yönlerden çok fonksiyonlu bir hastane ve Doc.Dr İMRAN ŞAN doktorumuz ameliyatların da çok başarılı ameliyatım başarılı geçtı ve şuan çok daha iyiyim teşekkúrlerimi sunuyorum

İsotçu prenses
İsotçu prenses - 7 yıl Önce

Meydan hastanesi Urfa mıza bir vizyon getirdi. Halķımıza buyük bir hizmet. Başarılarının devamini diliyorum

Hemşeri
Hemşeri - 7 yıl Önce

Hastanemiz.çok.güzeldir.kimse.bir .şey.diyemez.suriyelilerde.kardeştirimzi

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142