Title of a News Article

Meydan Hastanesinde dev yatırım...

Meydan Hastanesinde dev yatırım...
banner206
Şanlıurfa'nın en modern hastanelerinden birisi olan Özel Meydan Hastanesinde 3 milyon TL'lik bir yatırım daha hizmete koyuldu.

Özel Meydan Hastanesinde bir süre önce çalışmalarına başlanılan ve bugün tam anlamıyla hizmete giren Anjiyo Ünitesi, Şanlıurfa'da bir ilk oldu. Özel Hastaneler arasında tek anjiyo ünitesine sahip olan Meydan Hastanesinde büyük sevinç yaşanıyor. Hastane Başhekimi Dr. Faruk Arslan müjdeli haberi Urfastar.com aracılığı ile duyurdu. 

Anjiyo ünitesinin yanı sıra, hastane ek hizmet binası da gün be gün yükselmeye devam ediyor. Bu binanın bitiminde birçok servis hizmete girecek.

www.urfastar.com haber sitesine özel açıklamalarda bulunan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan, 'Urfamızın ihtiyacı olan ve son teknoloji ile donatılmış, çözünürlüğü en maksimum seviyede olan ve 3 Milyon TL değerindeki bu üniteyi Urfaya kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kalp damar cerrahi ünitesi tecrübeli ve deneyimli personeli ile hizmete açılmıştır. Hemşerilerimiz için yatırımlarımız devam ediyor ve ek hizmet binamızda da çalışmalar sürüyor. Ek binamız bittiği zaman da; Yoğun Bakım, onkoloji, tüp merkezi gibi servislerimiz hazır ve kullanılmaya başlayacak. Bu çalışmaları ise Haziran ayında bitirmeyi planlıyoruz, Memleketimize hayırlı olsun. Urfalı hemşerilerimiz, hizmetin en iyisine layıktır.' dedi. 

URFASTAR





Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195