Title of a News Article

NİHAYET....

NİHAYET....
banner206

 Harran Üniversitesi TIP Fakültesinde ilk kez önemli bir projeye imza attı. Yıllarca açıldı-açılacak denilen ve bu yıl başında resmi olarak açılan 600 yatak kapasiteli Harran Üniversitesi TIP Fakültesi bünyesinde bir ilke imza atıyor. Güneydoğu il'lerinde bir ilk olacak olan TÜP Bebek merkezinin açılışı yarın sabah yapılacak.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik , Şanlıurfa Milletvekilleri, SGK Başkanı Selim Bağlı'nın girişimleri sonucu Harran Üniversitesi Global bütçeye dahil edimiş, üniversitenin parasal sorunu giderilmişti. Ekonomik olarak güçlenen HArran TIP Fakültesi mevcut potansiyelini değerlendiremiyor eleştirilerinin  geldiği bir tarihte TÜP Bebek merkezinin açılacak olması sevinçle karşılandı.

Güneydoğu İl'lerinde Kamuya ait bir kurumda ilk kez bir TÜP Bebek merkezinin kurulması Şanlıurfa'da sağlık turizmi açısından önem taşıyor. Yarın sabah saat 10.00 de açılması planan Harran TÜP bebek merkezi ile Şanlıurfa'da ve çevre illerde bebek özlemi çeken ailelere bir fırsat doğmuş oluyor. 
Şanlıurfa'dan 25 km uzaklıkta bulunan TIP  fakültesine gelen vatandaşların şikayetleri ise bitmiyor. Konaklama, ulaşım, yemek ihtiyacının giderilmediğini ifade eden Vatandaşlar ' Koskoca TIP fakültesinde halen çok sayıda poliklinikte doktor olmadığı için kapalı olması Urfa ve Üniversite için ayıptır' şeklinde konuştular. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 16:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
dadaloğlu
dadaloğlu - 7 yıl Önce

çok geç kalınmış bir çalışma yine de şükür.ulaşıma da çare bulunursa iyi olacak

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142