Title of a News Article

OHSAD'TA KONUŞTU...

OHSAD'TA KONUŞTU...
banner206

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından "10. Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları" kapsamında Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen 2019 OHSAD Kurultayına katıldı.

SGK Başkanı Bağlı kurultayda yaptığı konuşmada, sağlıkta dönüşüm programıyla genel sağlık sigortasında da bir değişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

“Sosyal Güvenlik Reformu, 1950'den Bu Yana Yapılmış En Büyük Devrim ve En Önemli Reformdur”

Genel sağlık sigortasının bugün övünülecek boyuta geldiğini, bunda özel sektörün de önemli rolü olduğunu vurgulayan Bağlı, "Sağlıkta dönüşüm ve paralelinde finansman yönetimi sosyal güvenlik reformu, 1950'den bu yana yapılmış en büyük devrim ve en önemli reform. Türk mucizesi olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Bunu sürdürmemiz gerekiyor" diye konuştu.

“Türkiye Genel Sağlık Sigortası Çalışmalarıyla Dünyada Gıpta Edilecek Noktada”

Türkiye'nin genel sağlık sigortası çalışmalarıyla dünyada gıpta edilecek noktada olduğunu ifade eden Bağlı, bundan sonra kaliteden fedakarlık yapılmadan yola devam etmek gerektiğini dile getirdi.

Özellikle sağlıkta değişim ve dönüşüm politikalarıyla yakalanan memnuniyetin asla geri düşmemesi gerektiğini aktaran Bağlı, bugün de çeşitli sorunların olduğunu ancak sorunların giderilmesi noktasında da çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195