Title of a News Article

OSM Hastanesinin yönetimi değişti

.

OSM Hastanesinin yönetimi değişti
banner206

Şanlıurfa'da faliyet gösteren OSM Ortadoğu Hastanesi'ninde içerisinde bulunduğu 21 hastanenin Sosyal Güvenlik Kurumuyla ilişkisi kesilmesinden dolayı OSM yeni yönetim atadıdığını açıkladı.OSM ile birlikte 10 ilde toplam 21 hastane SGK ile ilişiği kesilmişti.Şanlıurfa'da faliyet gösteren OSM Ortadoğu Hastanesi'nin Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla SGK kapsamından çıkarılmıştı.

Bu gelişmeden sonra OSM hastanesi yönetim kurulunu değiştirdiğini, SGK ile tekrar anlaşma sağlamak istediğini duyurdu. İşte o açıklama: 

Özel OSM Ortadoğu Hastanesi, açıldığı 2008 yılından itibaren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı olarak çalışan, başta bölge halkı olmak üzere tüm yurdumuza ve hatta yurt dışı hastalara yüksek standartlarda kaliteli sağlık hizmeti veren, her biri uzman doktor olan ondört ortaklı bir sağlık kuruluşudur.

Son dönemde bazı basın-yayın organlarında hastanemizin ismi ile ilgili çeşitli haberler çıkmıştır. Hastanemizin hiçbir vakıf, terör örgütü veya terör örgütü finansmanı ile herhangi bir ilişkisi olmayıp bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim kurulumuz ve bütün çalışanlarımız milletini gönülden sevmekte ve devletine her yönü ile bağlı olarak hizmet yürütmektedir.

Her yıl yenilenen ‘sağlık hizmeti alım sözleşmesi’ 01.01.2016 tarihinden itibaren SGK tarafından tek yönlü olarak yenilenmemiştir. Sağlık hizmeti sunduğumuz halkımızın ve yaklaşık 800 çalışanımızın mağdur olmaması için bu konuyla ilgili tüm kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

Bu olaylar nedeniyle kuruluşumuzun daha fazla zarar görmemesi için hastanemiz yeni bir yönetim anlayışı ve yeni bir yönetim kurulu ile hizmetine devam etme kararı almıştır.

Yönetim Kurulu
Opr. Dr. Mithat YAZAR
Opr. Dr. Turgay YÜKSEL 
Opr. Dr. Zeki MİL 
Opr. Dr. Rafet KELEŞ 
Uzm. Dr. Salih GÜNEŞ
Uzm. Dr. Mustafa Sedat BOZKURT

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 21:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 8 yıl Önce

peki çalışanların hastaların gunahı ne yazık çok yazık.

Osm
Osm - 8 yıl Önce

Yalana bak

İsimsiz
İsimsiz - 8 yıl Önce

Her ne şekilde olursa olsun hastahane faaliyete devam etmeli SGK ile anlaşması sağlanmalı insanları madur etmeye kimsenin hakkı yok. Yeni yönetimin de anlaşma sağlanıncaya kadar mevcut hastaları madur etmemeli ücret noktasıda.

osm
osm - 8 yıl Önce

Hastaneler kapatılıyor veya sgk ile ilişkisi kesiliyor sonuç belirsiz ve belirli gerçek olan tek şey varki şu kış vakti cemaat ile iliskişi olmayan sadece coluguna çocuğuna ekmek götürmeye çalışan derdi ve davasi ekmek olan personele oluyor yazık deyilmi kış vakti işsiz bırakmak o insanları

Mağdur
Mağdur - 8 yıl Önce

Calisanlarin gunahi ne 800 kisi hizmet verip eve ekmek goturmekte issizlik zaten artmis durumda hasta cocuklarimiz annelerimiz babalarimiz var orda tedavi gormekte ne olur yalvariyorum ssk provizyon versin ne olur calisanlar perisaniz hastalar magdur

Dogan
Dogan - 8 yıl Önce

Herşey inşAllah yoluna girecek

Rumuz
Rumuz - 8 yıl Önce

Anlaşma yapılmadı mı daha

EFE
EFE - 8 yıl Önce

YÖNETİM DEGİŞSİN HERKESİ MAGDUR ETMEYE HAKKINIZ YOK YASA İŞLESİN HAK NEYSE O OLSUN...


SIRADAKİ HABER

banner195