Title of a News Article

Özel Ursu’dan Urfa’ya büyük yatırım…

.

Özel Ursu’dan Urfa’ya büyük yatırım…
banner206

SGK ile anlaşmalı Özel Ursu Hastanesi, tüp bebek ve kanser tedavi merkezinin kurulması için çalışmalara başladı.

SGK ile anlaşmalı Şanlıurfa’da hizmet evren en büyük özel hastane olan Özel Ursu Hastanesi, sağlık alanında yaşanan eksiklikleri giderme noktasında yatırımlarına devam ediyor. 110 Yatağı, anjio ünitesi ve KVC merkeziyle hizmet veren Özel Ursu Hastanesi, tüp bebek ve kanser tedavi merkezinin kurulması için de çalışmalara başladı.

Başhekim Op.Dr. Mehmet Yazar, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık sektöründe kapanan iki güzide özel hastaneden sonra Şanlıurfa’da ciddi bir sağlık hizmet sorunu yaşandığını ve bunun önüne geçip kısa vadede yatak artırımına gitme kararı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti;

“Orta vadede tüp bebek ve kanser tedavi merkezinin kurulması için çalışmalarımızın başlamış olduğu, arsa ve proje çalışmalarının başlatıldığını ve Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerinin sürdürüldüğünü bildirmek istiyoruz.”

Yazar, Özellikle tüp bebek merkezi ve kanser tedavisindeki mağduriyetin bu yatırımları zorunlu hale getirdiğini, şuan 310 personel ve 40 hekimle hizmetlerinin devam ettiğini, vatandaşların mağdur edilmemesi için gece gündüz çalışıldığını kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195