Title of a News Article

Rektör Taşaltın Onları ödüllendi.

.

Rektör Taşaltın Onları ödüllendi.
banner206
 Rektör Taşaltın’dan Hastane Yönetimine Plaket
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Osmanbey kampüsüne taşınma işlemlerini başarıyla gerçekleştiren yönetime plaket verildi. 

Harran Üniversitesi Yenişehir kampüsü Senato salonunda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, üniversite hastanesini yeni yerine taşımada gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle eski Başhekim Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez ve başhekim yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı başta olmak üzere yönetim kadrosunda bulunan personeli plaketle ödüllendirdi.

ŞANLIURFA’MIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Plaket töreninden eski Başhekim Prof Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu’na 6 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yeni Başhekim Doç. Dr. Hasan Karsen’e de görevinde başarılar diledi. 
Zor bir süreç sonunda yeni hastane ile Şanlıurfa’ya sağlık hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Rektör Taşaltın; “Osmanbey Yerleşkesindeki Araştırma ve Uygulama hastanemiz Şanlıurfa’mıza hizmet vermeye devam ediyor. Hastanemizin taşınma sürecinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, yeni yönetimimize de başarılar diliyorum. İlimiz her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

KÜRKÇÜOĞLU HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Hastanenin inşaat ve taşınma sürecini anlatan eski Başhekim Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu; “Hastanenin yapım sürecinde bizden istenen tıbbi ve teknik bilgileri yetkililere aktardık, onlarda bu projenin sorunsuz bir şekilde bitirilmesi için ellerinden geleni yaptılar. 2015 yılının içerisinde malzeme alımlarına, bütçe planlamalarına başladık ve yeni hastanemizin açılması için yoğun bir şekilde çalıştık ve çok şükür sonunda hastanemiz sağlık hizmeti verecek bir konuma geldi. Şanlıurfa’mıza her zaman en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Rektörümüz başta olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195