Title of a News Article

Sağlığa duyarlı yatırım

.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Servisi hizmete açıldı. Servisi gezerek hastalara acil şifalar dileğinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Sağlık alanında elimizden geldiği kadar kurumlarımıza destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatı yapıldıktan sonra yenilenen M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Servisi; Başkan Nihat Çiftçi, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve davetlilerin katılımı ile hizmete açıldı.

Hastane yönetiminin talebi üzerine hasta başı ünitelerini, zemin, kapı ve duvarları, mobilyaları, dolapları, banyo, lavabo, fayans ve aydınlatmalar ile birlikte toplamda 15 yataklı servisi sil baştan yenileyerek hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi'nin bu davranışı hasta ve hasta yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: SAĞLIKTA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Yenilenen servisin açılışı ile ilgili düzenlenen törende Başkan Nihat Çiftçi, "Sağlık, toplum için en önemli kamu hizmetlerinin başında gelir. Hastane yönetiminin de bizlerden servisin için yenilenmesi talepte bulunmuştu. Talep üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü birimlerimiz çok güzel bir çalışma sergiledi. Yeni servisin hastanemize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından davetliler hep birlikte kurdele kesimi yaparak, serviste yatan hastaları ziyaret etti. Hastalara acil şifalar dileyen Başkan Nihat Çiftçi daha sonra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark ve çevre düzenlemesi yapılan 520 araçlık otopark alanını inceledi.

Hastane bahçesindeki hasta yakınlarını da ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, refakatçilere 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunarak, şehrin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142