Title of a News Article

Sağlık Bakanlığı Urfa'da toplantı yaptı

Sağlık Bakanlığı Urfa'da toplantı yaptı
banner206

Sağlık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. 

Toplantıya  Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine ALP Meşe, Vali Abdullah Erin, Vali Yardımcısı Osman Aydoğan, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Daire Başkanları,
 Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Köş, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Eray Çınar, Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Ertuğrul Eğin,
Sağlık Bakanlığı Koordinatörleri,  İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.M. Emre Erkuş, Müdürlük idarecileri, İlçe Sağlık Müdürleri ve Hastane Başhekimleri ile müdürleri katıldı.

Şanlıurfanın tüm sağlık konularının ele alındığı toplantıda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.M.Emre Erkuş, Şanlıurfadaki sağlık sorunlarını uzman doktor ve hastane ihtiyacını gündeme getirerek bizzat bakan yardımcısına iletti.

Toplantıda Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr.Emine Alp Meşe, Şanlıurfa daki genç  nüfus  üzerine daha  çok çalışmalar yapılması ve doğum ve çocuk nüfusun fazla olması nedeniyle ortaya çıkan ihtiyaçların giderilmesi için destek olacaklarını, dile getirilen sorunların en kısa sürede giderilmesi için takipçisi olacaklarını dile getirdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195