Title of a News Article

SANKO İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

SANKO İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
banner206
 1996 yılından bu yana bölge halkına hizmet veren Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 2013 yılında kurulan Sanko Üniversitesi ile İşbirliği ve Ortak Kullanım Protokolü (Afiliasyon) imzaladı.

Sanko Üniversitesi ile Özel Sani Konukoğlu Hastanesi arasında imzalanan işbirliği ve ortak kullanım protokolünün YÖK Başkanlığı’nın 5 Ekim 2017 tarih ve 2017.15.545 sayılı kararı ile uygun görülmesinin ardından, SGK Başkanlığı ile 15 Aralık 2017 tarihinde yeni Sağlık Hizmetleri Alım Protokolü imzalandı.

SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım arasında imzalanan bu protokol çerçevesinde, bölge halkı için de sağlıkta dev bir adım atılmış oldu.

Güçlü hekim kadrosuna yeni hekimlerin katılımı ve yeni bölümlerin açılmasıyla daha da güçlenen Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, “Sanko Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi” adıyla, 3’üncü Basamak hastane statüsünde hizmet vermeye başladı.

Sanko Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, bundan böyle SGK Sağlık Uygulama Tebliği’nde sadece 3’üncü Basamak Hastanelerin yapmasına izin verilen her branştan özellikli sağlık hizmetlerini de vererek bölge halkına hizmet sunmaya devam edecektir.


Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142