Title of a News Article

Şanlıurfa'da bir ilk! (video)

5 Mayıs Ebeler günü ve 12 Mayıs hemşireler günü kutlaması kapsamında Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi şanlıurfada bir ilke imza atarak 1. Ulusal Ebelik ve Hemşirelik günleri programı düzenledi.

proğrama Zekai Tahir Burak kadın sağlığı eğitim ve araştırma hastanesinde Ebe Songül kAYNAR, Osmangazi üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi Ebelik bölümü Başkanı Doç.Dr. F.deniz SAYINER, Harran üniversitesi sağlık bilimleri fakültesinden Yrd. Doç.Dr. Hülya KARATAŞ, Harran üniversitesi sağlık bilimleri fakültesinden Yrd. Doç.Dr. Arzu TİMUÇİN, M.Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinden Hem. Remzi TOPRAK, Balıklıgöl Devlet hastanesinden Hem. Selami ASLAN konuşmacı olarak katıldı.proğrama İl Sağlık Müdürü Erdoğan DURAN,Halk Sağlığı Müdürü Yaşar ŞİMŞEK ve Hastane yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmalarını Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi hastane Yöneticisi Uzman Dr. Faruk GÜNAK yaptı. Günak konuşmasında; şanlıurfada ilk defa Bilimsel anlamda bir kutlama programı düzenleniyor. Bilimsel anlamda bilimin ışığında bir program gerçekleştiriyoruz, il dışından gelen hocalarımızın gözü ile hastanemizi tanımak istedik.1.sini düzenlediğimiz bu programı bundan böyle her yıl düzenleyegiz dedi.

Sempozyumda;

“Değişen doğumlara ebelik uyumu için değişim yönetimi”

“Anne dostu olma yolunda hayata bir ebe ile başlamak”

“Teknoloji çağında çocuk yetiştirmek”

“Hemşirelik ve liderlik”

“Yaşamda babanın rolü”

Gibi konular panel de anlatıldı. Şanlıurfa hastanelerinde görev yapan ebe ve hemşirelerin yoğun ilgi gösterdiği panel kokteyl ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142