Title of a News Article

Siverek Belediyesi hasta yakınlarına...

Siverek Belediyesi hasta yakınlarına...
banner206
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatlarıyla Siverek devlet hastanesinde yapımına başlanan misafirhanede çalışmalar devam ediyor.

Hasta yakınlarının uzun bekleyişlerde rahat edebilmeleri, kışın soğuktan, yazın ise sıcaktan etkilenmemeleri için Siverek belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan misafirhanede hasta yakınlarının ihtiyaçlarını giderebilecekleri şekilde mutfak, lavabo ve mescit bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Siverek belediye Başkanı Resul Yılmaz, “ halkın belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelecek talepleri belediyemizin imkanlarını da zorlamak suretiyle gidermeye çalışıyoruz, bu nedenle sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarla yaşanabilir bir Siverek çabasındayız.

HASTA YAKINLARININ YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.

“Nefes almak ve su içmek gibi olmazsa olmazlardan olan sağlık için Siverek devlet hastanesine gelen, hasta yakınlarımızın rahat etmelerini sağlamak bir nebze de olsun onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek amacıyla bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabileceği 200 kişi kapasiteli misafirhaneyi hasta yakınlarımızın hizmetine sunacağız. Hastaneye getirdiği hastasının sağlığı için çalışan hasta yakınlarımızın kış mevsiminde yağışlı havalarda ve yazın güneşin altında mağdur olmaması için yapımına başlattığımız misafirhanede vatandaşlarımız hem dinlenme imkanı bulacak hem de temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Hijyenik bir ortamda bekleme ve dinleme imkanı sunacağımız hasta yakınlarımızın hastalarını sağlığına kavuşmuş bir şekilde eve götürmelerini Allah’tan niyaz eder, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142