Title of a News Article

Spor, Eğitim Ve Sağlık Bir Arada

Spor, Eğitim Ve Sağlık Bir Arada
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadın destek merkezlerindeki kurslarının yanı sıra eğitim ve bilgilendirme seminerlerine devam ediyor. Kadınların sosyal hayata katılmaları için bünyesinde açtığı kadın destek merkezleri ile kadınlara istihdam ve eğitim anlamında destek olan Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve bilgilendirme seminerleri ile de kadınlara destek veriyor. Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde 11 kadın destek merkezinde 'Değerler Eğitimleri',  ‘Bilinçli Kadın ve Temiz Çevre’  ve daha birçok alanda eğitimler veren Büyükşehir Belediyesi, bu kez İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli diyetisyen ve psikologlar aracılığıyla sağlık alanında Bahçelievler Kadın Destek Merkezi’nde eğitim semineri düzenledi.

Eğitim seminerine katılan ve Bahçelievler Kadın Destek Merkezi’nden faydalanan kadınlar, bu eğitimlerin çok faydalı olduğunu aynı zamanda kendilerine bu imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Ayrıca ilki Bahçelievler Kadın Destek Merkezi’nde başlayan eğitim semineri, diğer kadın destek merkezlerinde de devam edecek.(URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195