Title of a News Article

Suruç'ta bir ilk daha!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amatör takımda oynayan ve sırasında sakatlanan 21 yaşındaki futbolcuya ön çapraz bağ operasyonu yapılarak bir ilke imza atıldı.

 Suruç Devlet Hastanesi Başhakemi Dr. Murat Yalçın, "Hastanemizde ilk defa riskli olan çapraz bağ operasyonunu gerçekleştirdik. ilçemiz hekim yönünden çok şanslı bir ilçe tecrübeli hekimleri hastanemiz bünyesinde görev yapmakta. Futbolcu kardeşimize yapılan operasyon bu anlamda Suruç'ta bir ilk, ilk olması hasabiyle birazda riskli bir operasyondu. Bu anlamda hocamız bir buçuk saat süren başarılı bir operasyonla kardeşimizi Suruç dışında bir hastaneye sayemizde gitmedi." dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Ortopedist  Dr. Fatih Çankaya ise, "Hastamız futbol oynarken sağ diz ön çapraz bağını yırtmış. Hastanemize ilk geldiğinde durumu kritikti gerekli tetkik ve tahlilleri yaptık. sonrasında da operasyon kararı aldık. Bir buçuk saat süren başarılı bir ameliyatla futbolcu kardeşimiz yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönebilir." dedi.

21 yaşındaki futbolcu Mehmet Emin Aslantekin ise, "önce korku ve endişe içindeydim. Sonra doktorlarımız bana büyük bir moral ve destek verdiler. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Başhekimimiz Sayın Murat Yalçın'a özellikle teşekkür ediyorum. Benimle yakından ilgilenen doktorumuza ve diğer görevlilere saygılar sunuyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142