Title of a News Article

Suruçlulara müjde...

Suruçlulara müjde...
banner206
Suruç Devlet Hastanesi, Barış Mahallesinde yeni yapılan Devlet Hastanesi’ne taşınıyor.
Suruç Devlet Hastanesi, Acil, sağlık ve yataklı servis hizmeti 16 Ekim Pazartesi günü itibari ile Acil Servisi ve tüm hizmetleri yeni binasında vermeye başlıyor.

Tam donanımlı olan ve bölge hastaneleri düzeyindeki hastanenin 11 Yenidoğan yoğun bakımı ve 22 erişkin yoğun bakım yatağı bulunduğunu belirten Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Yalçın; “Eski Hastanemiz 7000 metrekare kapalı alanı bulunuyordu, Yeni Hastanemiz 33000 metrekare kapalı alanıyla hizmet verecektir. Yeni hastanemiz 150 servis yatak kapasitesi ile bölgeye hitap edeceği gibi diğer hastanelerin de yükünü hafifleteceğini inanıyoruz. Suruç halkı artık çok daha modern ve kendisine yaraşır sağlık hizmetine kavuşacak, 5 yıldızlı otel konforundan farksız servisleriyle hasta ve yakınları kendilerini evlerinde hissedecektir." 

Başhekim Yalçın; "Suruç Halkı sağlık hizmeti olarak aldığı, fakat donanım olarak daha önce alamadığı konforu da bu hastane sağlayacak. Yeni Suruç Devlet Hastanesinde 16 Ekim Pazartesi günü sağlık hizmeti vereceğiz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142