Title of a News Article

Tıp Bayramlarını kutladılar

Tıp Bayramlarını kutladılar
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi. 

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Tercan’la sağlık çalışanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra İl Sağlık Personel Başkanı Necmi Eşiyok ile birlikte hastane hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

Başkan Kırıkçı, hastane ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada” Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerlerini bir kez daha anlamış bulunduk. Bir yıldır sağlık çalışanlarının çektikleri stresin, sıkıntıların farkındayız. Böyle bir süreçte gece gündüz demeden, kendi sağlıklarını hiçe sayarak büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı büyük bir içtenlikle kutluyorum. Başta Şanlıurfa’daki sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Ülke olarak kendilerine çok şey borçluyuz. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195