Title of a News Article

Tıp Fakültesi’nde sağlık skandalı

 Tıp Fakültesi’nde sağlık skandalı
banner206

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören Akciğer Kanseri Mustafa Tavşanlı, Bağ-Kur borcu olduğu için bugün tedavi edilmedi.

Eyyübiye İlçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi’nde oturan 9 çocuk babası Mustafa Tavşanlı bir süre önce akciğer kanseri hastalığına yakalandı. Bunun için Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvuran Tavşanlı, burada kemoterapi tedavisine başladı.  Üç seans tedavi gören Tavşanlı, bugün eşiyle birlikte hastaneye gittiğinde büyük şok yaşadı. Hastane yetkilileri, Bağ-Kur borcu olan Tavşanlı’yı tedavi etmeyerek kapı dışarı etti. Bu gelişme üzerine büyük üzüntü içerisine giren Tavşanlı’nın, Bağ-Kur borcunu ödeyemediği ve üstelik bir kişiye kefil olduğundan dolayı da icralık duruma düştüğü öğrenildi. Yeşilkart’a geçmek isteyen Tavşanlı, borcundan dolayı bu geçişi de yapamıyor.

Bağ-Kur borcundan dolayı hastanede tedavi edilmeyen 9 çocuk babası, eşiyle birlikte evin yolunu tuttu. Maddi imkânsızlıklardan dolayı hastaneye de yürüyerek gidip gelen çift, Devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195