Title of a News Article

Urfa adına sevindirici gelişme...

.

Urfa adına sevindirici gelişme...
banner206

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi yönetimi arasında yeniden global bütçe için imza atıldı.

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan 600 yataklı Harran Üniversitesi TIP Fakültesinin yaşadığı parasal sorun SGK ile varılan anlaşma ile giderilmişti. Parasal sorun yaşayan Harran Üniversitesi TIP Fakültesi, SGK Başkanlığı tarafından global bütçeye alınmıştı. SGK tarafından aylık 9 Milyon TL ödenen Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ile yeniden global bütçe protokolü imzalandı.

Ankara’da yapılan protokol törenine Şanlıurfa milletvekillerinden Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, SGK’nın Urfalı Başkanı Selim Bağlı, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Tıp Fakültesi Hastanesinin Başhekimi Hasan Karsen ve Müdürü Abdullah Göçmez katıldı.

 

Artık 11 Milyon TL ödenecek

SGK Başkanı Bağlı ve HRÜ Yönetimi arasında yeniden global bütçe sözleşmesi imzalandı. Yeni sözleşmeye göre; SGK her ay bundan 11 Milyon TL Harran Üniversitesi Hastanesine maddi destekre bulunacak. Böylece bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Tıp Fakültesi, Şanlıurfa’da bulunan 750 bin Yeşil kartlı ve her türlü sosyal Güvenlik kurumuna ait hastalara hizmet verecek.

Rektör Taşaltın, global bütçe ile birlikte üniversite hastanesinin parasal anlamda bir sıkıntısının kalmadığını belirterek, Şanlıurfalılara daha kaliteli hizmet verebilmek adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 10:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfali
urfali - 7 yıl Önce

Doktor yok polikilikte 8 oda var 1 oda calisiyor bilgi islem yok temizlikci yok valla ben anlamadim bu nasil hastane millet isyan ediyor gidin gorun boylke 11 milyonla olmuyor bu isler yazik gunah

SIRADAKİ HABER

banner195