Title of a News Article

Urfa'da, Diş Hekimleri bu gecede buluştu

22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü nedeniyle Şanlıurfa'da bu akşam GAPTEM tesislerinde bir araya gelen diş hekimleri sıra gecesinde bir araya geldiler.

Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası ve Ağız Diş Sağlığı Hastaneleri Başhekimi Dt. Yahya Kablama tarafından organize edilen etkinliğe   AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Cihan Erkmen,  Şanlıurfa Valilik Danışmanı Reşat Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı,  emekli diş doktoru Fethi Altıparmak, çok sayıda diş hekimi ve teknisyeni katıldı. 

22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü nedeniyle GAPTEM'de düzenlenen geceye katılan protokol üyeleri, diş hekimleri ve teknisyenlerine günün anlam ve önemini anlatan birer karanfil takdim ettiler. 

Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Ekrem Kaya'nın öncülüğünde gerçekleşen gecede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi ekibi sahne aldı. Usta türkücülerin seslendirdiği türkülerle stres atan diş hekimleri davetliler, geceyi tertipleyen Başkan Kaya'ya ve yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler. 

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Yahya Kablama'nın açılış konuşmasının ardından Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Oda Başkanı Ekrem Kaya, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Cihan Erkmen ve emekli diş doktoru Fethi Altıparmak birer selamlama konuşma yaparak 22 Kasım Diş Hekimleri Günü'nü anlatan ifadeler kullandılar. Yapılan konuşmalar oturanlar tarafından alkışlandı. 


HABER: OSMAN KAYA

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142