Title of a News Article

Urfa için sevindirici karar...

-ÖZEL HABER-

Urfa için sevindirici karar...
banner206
 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Urfalı M. Selim Bağlı'nın girişimleri sonucunda Osmanbey Kampüsü'nde tamamlanan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi global bütçeye alındı
Harran Üniversitesine bağlı Osmanbey Kampüsü'nde 17 yılda tamamlanabilen ve bu ay içerisinde hizmete girmesi planlanan ancak bütçe yetersizliği bulunan 600 Yataklı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi için Rektör Ramazan Taşaltın, Ankara'ya gitti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bakan Faruk Çelik ve SGK Başkanı Urfalı M. Selim Bağlı ile biraraya gelen Rektör Pakaltın, Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili sorunları aktardı. Bunun ardından Bakan Çelik ve SGK Başkanı Bağlı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek, Tıp Fakültesinin global bütçeye alınmasını talep etti. Sevindici haber akşam saatlerinde geldi; SGK, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini global bütçeye alınmasını kararlaştırdı. Önümüzdeki günlerde Harran Üniversitesi ile SGK arasında imzalanacak protokol ile birlikte bu ayın sonunda açılması planlanan hastanede, SGK'lı hastalar da diğer devlet hastanelerinde gördüğü sağlık hizmetini görebilecek. 
Bu arada Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, bu kararın alınmasından dolayı Bakan Faruk Çelik, Bakan Süleyman Soylu ve SGK Başkanı Bağlı'ya teşekkür etti. 



Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 00:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynel kilic
Zeynel kilic - 8 yıl Önce

Emegi gecen herkese tesekkur ederim urfamiza hayirli olsun

SIRADAKİ HABER

banner195