Title of a News Article

Urfa Yeşilay ekibinden AMATEM'e ziyaret

Urfa Yeşilay ekibinden AMATEM'e ziyaret
banner206

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerinden İbrahim Culfa, Süleyman Karakısa, Hasan Atalar Alkol ve Madde  Bağımlıları Tedavi Merkezi AMATEMİ ziyaret ettiler.

Yeşilay ekibi, Amatem Başhekimi Gülben Saraçoğlu ve çalışanları tarafından karşılandı.

Şanlıurfa'nın güneyinde bulunan ve 2020 yılı Aralık ayından bu yana ayakta tedavi hizmeti veren AMATEM'i ziyaret eden Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Amatem'in Urfa'daki madde bağımlıları için önemli bir tedavi merkezi olduğunu söyledi.  Çelik, Pek yakında yataklı hizmete de başlayacağının bilgisini verdi. 

Yeşilay'a geldiğinden bu yana halk tarafından sürekli kendilerinden talep edilen Amatem'in isteklerinin başında  geldiğini vurgulayarak Çelik, bu  manada Şanlıurfa  İnsani Yardım Platformu ve diğer STK başkanları ile işbirliği içerisinde AMATEM  talep dilekçesinî dönemin valisine ilettiklerini söyledi.

Çelik bütün toplantılarında AMATEM konusunu sürekli gündemde tuttuğunu söyleyerek, dönemin bakanlarına Şanlıurfa milletvekillerine sürekli olarak bu talebimizi  ilettiklerini söyledi.

Başkan Çelik, 'bu merkezin açılışının Sayın valimiz Abdullah Erin'e nasip olduğunu vurgulayıp Amatem'in  ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Amatem  Başhekimi Psikiyatri Uzmanı Gülben Saraçoğlu, Yeşilay'ın kendilerine yaptığı ziyaretten memnun olduklarını ve Yeşilay işbirliği ile çalışacaklarını söyleyip Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret görüşmesinde Amatem personelleri ile de bir araya gelen Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Ayrıca Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Amatem çalışanlarına Yeşilay ürünlerini hediye etti.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195