Title of a News Article

Urfa’da yeni karantina sayısı açıklandı

Urfa’da yeni karantina sayısı açıklandı
banner206

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu, il genelinde karantinaya alınan yerleri açıklafı. Buna göre; Şanlıurfa genelinde 76 adreste 14 günlüğüne karantina uygulanmasına karar verildi. Ayrıca 20 adreste de Karantina kararının sona erdiği bildirildi.

İşte Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararlar…

A. Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Akçakale İlçemizde bir (1), Birecik  İlçemizde iki (2), Bozova İlçemizde bir (1), Ceylanpınar İlçemizde yedi (7), Eyyübiye İlçemizde üç (3), Haliliye İlçemizde yirmi iki (22), Harran İlçemizde bir (1),  Hilvan İlçemizde üç (3), Karaköprü İlçemizde on dokuz (19), Suruç İlçemizde bir (1) ve Viranşehir  İlçemizde on altı (16) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.

 B. Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 06.07.2020 tarihi itibariyle Akçakale İlçemizde bir (1), Ceylanpınar İlçemizde üç (3), Eyyübiye İlçemizde üç (3), Haliliye   İlçemizde üç (3), Karaköprü  İlçemizde beş (5), Suruç İlçemizde dört (4) ve Viranşehir  İlçemizde bir (1) farklı adreste karantinanın   sonlandırılmasına karar verilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195