Title of a News Article

Urfalılar için güzel haber...

.

Urfalılar için güzel haber...
banner206
 Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde akşam poliklinikleri ve hafta sonu poliklinikleri hizmet vermeye başlamıştır. Polikliniklerimiz hafta içi 17.00 ile 22.00 saatleri,  hafta sonu 09:30 ile 16:30 saatleri arasında hizmet verecektir.

Şanlıurfaeğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Dâhiliye, Kardiyoloji, Ortopedi ve TravmatolojiBranşları ile haftanın her günü muayene olunabilecek

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Uz Dr. Faruk GÜNAK uygulanacak olan mesai dışı poliklinik muayene hizmetleri hakkında bilgi verdi.03 Temmuz 2017 tarihi itibari ile mesai dışı poliklinik muayene hizmetlerine başlandığını vurgulayan GÜNAK, ilk etapta hastaların talepleri doğrultusunda diğer polikliniklere göre yoğunluğun daha fazla olan Göz, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Dâhiliye, Kardiyoloji, Ortopedi ve TravmatolojiBranşları ile hizmet vermeye başladık dedi.

Şanlıurfaeğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptığıçalışmalar ile Amaçlarının daha kaliteli hizmet vermek olduğunu belirten Hastane  Başhekimi ve Yöneticisi Uz Dr. Faruk GÜNAK, "Hastalarımıza daha kaliteli ve uygun ortamlarda hizmet sunmayı görev bilinci içerisinde  Hastanemizde başlatmış olduğumuz uygulama ile halkımıza hafta içi17.00 ile 22.00 saatleri hafta sonu 09:30 ile 16:30 saatleri arasında poliklinik, laboratuvar ve radyolojik tetkik hizmetleri sunulacaktır. Başlatmış olduğumuz uygulama ile gün içerisindeki hasta yoğunluğunda önemli bir rahatlama beklediğimiz gibi gece acil servislerimize başvuracak hasta sayısında da azalma olacağının kanaatindeyiz" dedi.

            Hafta içi 17:00 ile 22:00 arası

Hafta sonu 09:00 – 16:30 arası poliklinik hizmeti verilecektir.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 13:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan
Erhan - 7 yıl Önce

Aciller ücretsiz ve daha hızlı diye kimse poliklinik hizmeti almak istemeyecek.once halkın bilinçlendirilmesi lazım. O da çok zor...

SIRADAKİ HABER

banner195