Title of a News Article

Urfalılar kör olmasın!

.

Urfalılar kör olmasın!
banner206
 Şanlıurfa’nın tek özel göz hastanesi olan Anadolu Göz Hastanesi, SGK tarafından sözleşmesi yapılmamasına rağmen Urfalılara hizmet vermeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da son dönemlerde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bazı özel hastaneler ile çok sayıda tıp merkezinin sözleşmelerinin yenilenmemesi üzerine çoğu hastane ve özel tıp merkezi kapılarına kilit vurdu. Özel olarak hastalara hizmet vermek istemeyen bu hastane ve özel tıp merkezlerinn aksine Şanlıurfa’da 17 yıldır hizmet veren Özel Anadolu Göz Hastanesi, SGK tarafından sözleşmesi yenilenmemesine rağmen vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Gözle ilgili tüm branşlarda hizmet veren ve bugüne kadar binlerce ameliyat yaparak Urfalıları sağlığına kavuşturan Özel Anadolu Lazer tesisli Göz Hastanesinin, SGK’ya itiraz ettiği ve yakın zamanda yeniden SGK ile sözleşmesinin yapılabileceği belirtiliyor.  Hastane yetkililer, Vatandaşların mağdur olmaması için hasta kabüllerinin devam ettiğini ifade ederek' Bizim yaptığımız araştırmalara göre, Urfa ve Türkiyenin birçok bölgesinde TIP merkezlerine ve Özel hastanelere yönelik yapılan bir uygulama sonucu bizim Hastanede kapsam altına alınmış, ancak SGK ve diğer kurumlara itiraz ettik, itirazımızın kısa sürede değerlendirileceğine inandığımız için eskisinden daha fazla olarak özverili çalışmalarımıza devam ederek Urfalılara hizmet ediyoruz' şeklinde açıklamada bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195