Title of a News Article

Urfalılara müjdeyi verdi...

Urfalılara müjdeyi verdi...
banner206
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Ufuk Yetkin, artık mesai saatleri sonrası da hizmet verdiklerini söyledi. 

2 milyona aşkın nüfusuyla Türkiye'nin en büyük illeri arasında olan Şanlıurfa'da, diş  ve ağız problemi de fazlasıyla var. Bu nedenle yoğun ilgi gören diş hastaneleri artık mesai sonrası da hizmet veriyor. Sabah 8 akşam 5 saatleri arasında hizmet veren Devlete bağlı diş hastaneleri 5'ten sonra da hizmet verecek. 17:00-20:00 saatleri arasında da hizmet verecek olan diş hastaneleri, en çokta mesaide olan vatandaşların işine yarayacak. Karaköprü, Esentepe, Haliliye ve Eyyübiye'de bulunan 4 lokasyonda haftanın 4 günü yani, Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 17den sonra da poliklinik hizmeti verilecek. Vatandaşların işlemlerini yapabilmesi için Alo 182 numaralı çağrı merkezinden  yada www.mhrs.gov.tr adresinden randevularını yapmaları gerekiyor. 

Şanlıurfa'da bulunan; Eyyübiye Haliliye ve ikisi Karaköprü'de olmak üzere 4 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden sorumlu Başhekim olan yılların tecrübeli ismi Dr. Ömer Ufuk Yetkin, bunun müjdesini vererek, Urfalıların hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Urfa genelinde 4 diş ve ağız sağlığı merkeziyle hizmet veriyoruz. Bundan böyle artık 5ten 8e kadar doktorlarımız ve personellerimiz hizmet verecek.' Dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195